Saturday, October 20, 2007

Jambo, Jambo!!!

Hola penya!! CosMUNologia torna, i be .... un dia o altre havia de passar - se m'acaba la pasta i jo tambe torno a casa, amb mes novetats que les que pensava jo mateixa!! Algunes podrien semblar dolentes .. pero diuen que "no hay mal que por bien no venga", i jo m'ho crec ...

Despres de 3 mesos a aquest fascinant continent, Africa, un plaer pels sentits sens dubte malgrats alguns alts i baixos, el dia 29 - St. Narcis!, data ben assenyalada pels gironins - aterro a l'aeroport de Girona a les 1o de la nit, despres d'una escala a Londres (plujosa suposo!) per celebrar Halloween amb la Victoria i altra gent coneguda a traves de CouchSurfing.

Els meus darrers dies a Zanzibar els passo aprenent swahili, treballant a la ONG i anant menys a la meravellosa platja del que voldria ... Tot i que la propera setmana penso fer un intensiu de 3 dies per tornar feta un brownie i fer-vos molta enveja!!!! juAAA!

Si tot surt be no trigare massa a tornar a aquesta perla de l'Ocea Indic, pero entretant, "lo dicho", ens veiem a Fires!!

Us deixo amb una divertida canco molt propia d'aquestes terres.

Jambo, Jambo Bwna ...

Fins moooolt aviat!!

Supermuah!!!

Mun

PD: suposo que algu em grava els nous capitols de House, no?????