Wednesday, June 24, 2009

Un sorbet de passió!!


Hola gent!

Reprenc cosMUNologia, aquest cop en allò que em sigui possible i en el què sigui explicable, per fer-vos arribar algunes sensacions, plaers, perdicions o bestieses, d'una nova "creuada", lluny de l'Àfrica perquè necessitava un canvi, i així pràcticament a una altra punta de món.

Avui inicio el blog sense més, només per dir-vos que sóc aquí, que tinc ganes de compartir el viatge amb vosaltres, i que aviat pujaré fotos i noves aventures i desventures que espero us facin passar una bona estona i us apropin una mica a mi ara que sóc lluny.

Pel moment només us avanço que Colòmbia, i només portem 3 dies aquí, és un plaer als sentits, la gent és d'una amabilitat exquisida i els paisatges, tant aquells humans com geogràfics, són extensos, diversos i acolorits.

Qui s'apunta a viatjar amb mi? Si és així, espero el vostre feed-back, vull comentaris i també, saber de vosaltres i del què aneu fent. No cal venir fins aquí per passar-ho bé i segur que teniu mil coses a explicar.

Des de Manizales, el cor de la ruta de Los Cafetales de Colòmbia, us envio una forta abraçada!!

Mun

5 comments:

Unknown said...

Bonica!!!! q bé!!! gaudeix molt de tot al 100%!!! nosaltres estarem aquí per llegir-te! el plan que proposes molt bé, m'apunto a viatjar amb tu de franc!! jejeje!! molts petonets desde terres catalanes!

cecília said...

Feliç viatge Muntsa!

Seguiré el teu viatge amb la il·lusió d'haver-te retrobat.

Eduard Muntaner Perich said...

Ei sens dubte seguirem el viatge. Disfruta l'experiència!

Salut!

Sandra said...

ja hi som altra vegada ??!!
Nena, no tenis remei !! Guai que hagis canviat de punta ! A vere, a vere què...

Let's Go !!

Unknown said...

Ja saps que jo soc la teva fan number one, així que compta amb mi per seguir les teves passes per allà on vagin ...
Un ptonàs!